• image
  • image
  • image

Dit jaar vind voor de 12e keer de MCL Knuffelpoli plaats voor kinderen uit groep 3 van de basisschool.

Maandag 11, dinsdag 12 en woensdag 13 juni mogen de kinderen hun zieke knuffel meenemen naar het MCL in Leeuwarden,  waar een team van coassistenten (dokters in opleiding) klaar staat om de knuffel weer beter te maken.

 

De knuffeldokters hebben röntgenapparatuur, een laboratorium, een apotheek en zelfs een echte ambulance van Kijlstra tot hun beschikking. Ook onze collega’s Riemer en Werner doen hun uiterste best om de kinderen en hun knuffels weer tevreden en blij naar huis te laten gaan!
Een ontzettend leuk en leerzaam evenement voor kinderen, waar we graag aan meewerken!

Jaarlijks wordt in dierentuin Artis het KinderBeestFeest (www.kinderbeestfeest.nl) georganiseerd. Doel van deze avond is om chronisch zieke en/of gehandicapte kinderen en hun familie een onvergetelijke avond te bezorgen. Onder begeleiding van 150 politiemotoren zijn zo’n 350 voertuigen van ambulance, brandweer, politie, defensie, overheid, particuliere diensten en Rode Kruis de weg op gegaan om de kinderen naar ARTIS te brengen voor een onvergetelijke avond.

Kijlstra Personenvervoer heeft vandaag in samenwerking met het UWV en Fryslân Werkt! een informatiesessie georganiseerd voor werkzoekenden. Doel van deze bijeenkomst was werkzoekenden een realistisch beeld geven van het werken als chauffeur. Naast veel informatie over dit werk, kregen de ruim 40 bezoekers een rondleiding en konden ze praten met onze medewerkers om te horen hoe het is om dit werk te doen. Ook was er volop gelegenheid om vragen te stellen.

PricewaterhouseCoopers (PWC) heeft onderzoek gedaan naar innovaties binnen familiebedrijven.

Ook Kijlstra Ambulancegroep heeft meegewerkt aan dit onderzoek.

De belangrijkste conclusie? Familiebedrijven omarmen digitale transformaties.

Tips van familiebedrijven bij innovatie

Er zijn meerdere familiebedrijven geïnterviewd over ‘the lessons learned’  bij innovatie en het gebruik van technologie binnen familiebedrijven. Namens Kijlstra Ambulancegroep is Directeur Sietze Kijlstra ook geïnterviewd. Naar aanleiding van alle gesprekken is door PWC een top vijf samengesteld met tips.


Samen met Fryslân werkt! organiseert Kijlstra personenvervoer op 17 mei 2018 een infosessie voor werkzoekenden over de taxibranche.

Locatie is het hoofdkantoor van Kijlstra, Ottolaan 2 in Drachten.

Ben je werkzoekend en benieuwd of het werken in deze branche bij je past? Laat je dan op 17 mei informeren en inspireren.

Ontdek of een baan in het personenvervoer iets voor jou is!

telblok
contact-kopje
Bezoekadres

Ottolaan 2
9207 JR  Drachten

Postadres
Postbus 81
9200 AB  Drachten

socialmedia1
socialmedia2socialmedia3