• image
  • image
  • image

GroenLeven zonne-energie uit Heerenveen heeft afgelopen week 534 zonnepanelen geplaatst op het dak van het hoofdkantoor van Kijlstra Personenvervoer & Ambulancezorg in Drachten.

Kijlstra en GroenLeven zonnepanelen

Met het plaatsen van de zonnepanelen wil Kijlstra nóg duurzamer ondernemen. De opgewekte energie wordt gebruikt om het energiegebruik van de huisvesting nog verder terug te dringen en voor het opladen van elektrische auto’s.

Kijlstra’s duurzame karakter
Directeur Sietze Kijlstra vertelt: ‘Duurzaamheid is voor Kijlstra een belangrijk thema. Ons hoofdkantoor in Drachten is duurzaam gebouwd, zonder gasaansluiting, met warmtepomp, ledverlichting en met een hoge isolatiewaarde’. Waarom kiest Kijlstra voor duurzaam? Sietze Kijlstra vervolgt: ‘Kijlstra is een organisatie die gericht is op de toekomst. We zien het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om goed voor het milieu te zorgen. Het plaatsen van de zonnepanelen door GroenLeven maken het duurzame karakter van Kijlstra nog completer’. ‘En’ voegt hij toe: ‘bijkomend voordeel is dat we de door ons opgewekte zonne-energie kunnen gebruiken voor het opladen van elektrische auto’s en de het terugdringen van ons energieverbruik.’

telblok
contact-kopje
Bezoekadres

Ottolaan 2
9207 JR  Drachten

Postadres
Postbus 81
9200 AB  Drachten

socialmedia1
socialmedia2socialmedia3