• image
  • image
  • image
Vastenburg BouwAdviesBureau heeft 75 troostberen geschonken aan Kijlstra Ambulancegroep. Troostberen kunnen kinderen troost, liefde en een veilig gevoel geven, nadat ze iets vervelends meegemaakt hebben. De beren worden door het ambulancepersoneel van Kijlstra uitgedeeld aan kinderen op het moment dat ze te maken krijgen met een ambulance, bijvoorbeeld omdat ze ziek zijn of een ongeluk hebben gehad. De troostberen zijn in alle ambulances van Kijlstra te vinden.

De motivatie van Vastenburg BouwAdviesBureau om de troostberen te schenken is simpel. Edwin Vastenburg, directeur van Vastenburg BouwAdviesBureau: ‘Bij al onze bouwprojecten houden we zoveel mogelijk rekening met mensen en hun leefomgeving. Veiligheid is daarbij een belangrijk aandachtspunt. Kinderen zouden altijd veilig moeten zijn, maar ook zij worden soms geconfronteerd met situaties waarin dat niet zo is. Daarom zijn we dankbaar dat we in samenwerking met Kijlstra Ambulancegroep kinderen op deze manier toch een klein beetje kunnen ‘troosten’. Rienk Groothoff, facilitair manager bij Kijlstra Ambulancezorg: ‘Kijlstra Ambulancezorg is blij met de schenking van de troostberen. Onze ambulancemedewerkers delen de beren dan ook met alle liefde uit!’
Rienk Groothoff (facilitair manager bij Kijlstra Ambulancezorg ) en Edwin Vastenburg (directeur bij Vastenburg BouwAdviesBureau) Op de foto ziet u Rienk Groothoff (facilitair manager bij Kijlstra Ambulancezorg ) en Edwin Vastenburg (directeur bij Vastenburg BouwAdviesBureau) tussen de troostberen.
telblok
contact-kopje
Bezoekadres

Ottolaan 2
9207 JR  Drachten

Postadres
Postbus 81
9200 AB  Drachten

socialmedia1
socialmedia2socialmedia3